M.
M.
bezocht ons in mei 2021
Lees verder
We vinden het als jong koppel een zalig verblijf in het strandhuisje. Het kader is basic maar je hebt letterlijk alles ter beschikking zoals o.a.(frigo, kookplaat, keuken gerief,...). De setting is optimal om tot rust te komen, en de mensen zeer vriendelijk. Dikke duim voor Nancy dat heen en weer loopt om je bij het minste te helpen in het geval het nodig zou zijn. De camping is een echte aanrader, weg van alle comfort en drukke leven kan je hier tot het essentiele terug komen en genieten van de zon op je huid in een groen idyllisch kader. De sanitairen en sauna zijn heel proper en werken bovendien optimaal. Hout staat tevens ter beschikking om een vuurtje te stoken. Wij komen zeker terug 🙂 Veel plezier aan de toekomstige nieuwe gasten.
H.
H.
uit Herkenbosch - bezocht ons op 11-07-2017
Lees verder
"Afgelopen weekend was fantastisch, behalve het weer. Maar ja, dat heeft niemand in de hand. Een heel warm welkom, tekst en uitleg over de camping en omgeving. Helaas was er geen stroom aanwezig, dit kan gebeuren. Hierdoor kreeg ik een vakantie huisje toegewezen waar ik heerlijk warm kon douchen en eventueel kon tv kijken en/of slapen. Lekker genoten van de sauna, mooi schoon sanitair, geweldige accommodatie, zeer ruime plekken. Ik kan alleen maar lof uit spreken en zal zeker ook weer terug keren. ook dank aan Mark, deze mensen waren zeer gastvrij en vriendelijk. Niets was hen teveel. Gr. Hans"
T.
T.
uit BJ Middelbeers - Oirschot - bezocht ons op 16-09-2014
Lees verder
"Dit was een plek waar ik nog veel aan terug denk maar ook nog vaak zal komen. De plek voor echte rust, ruimte en vrijheid en natuur! omgeven door veel gastvrijheid, keurig sanitair, een sauna en een eigen stookplek maken het plaatje af!!! We gaan zeker binnenkort de nieuwe aanwinst uitproberen: een "pipowangentje" ,volledig ingericht met handdoeken en beddengoed. op een prachtige plek. Met ook nog eens een buitenterras en meubilair! groetjes M."
J.
J.
uit Heteren - bezocht ons op 15-09-2014
Lees verder
"Prachtige camping. Zeer ruime plekken. Veel privacy. Heel aardige ontvangst."
Toine en Maria
Toine en Maria
bezocht ons op 04-09-2014
Lees verder
"Wat een plek! Je valt van de ene in de andere verbazing: ten eerste de enorme gastvrijheid. Dan de overweldigende natuur.De rust. De grote prive- plekken. De sauna en stookplekken met hout! Keurig sanitair. Nee, als de zon schijnt is er voor ons geen begere plek op aarde!! Toine en Maria."
Jan-pieter en Nelleke
Jan-pieter en Nelleke
uit Apeldoorn - bezocht ons op 28-08-2014
Lees verder
"Ongelooflijk, echt zoals een naturistencamping moet zijn: Zéér goede ontvangst,zéér ruime plaatsen, tafeltjes en stoelen gratis beschikbaar, parasols gratis, fietsen gratis,prachtige sauna beschikbaar, proper sanitair. Tot zéér binnenkort Marc."
Patrick en Katrien
Patrick en Katrien
bezocht ons op 22-08-2015
Lees verder
We waren vorig jaar de eerst campinggasten en waren meteen verkocht. Zo,n paradijselijk stukje natuur. Wat,een rust. We kwamen ondertussen 6 keer terug, telkens voor een kort deugddoend verblijf. Soms,wij tweetje, vaak ook met familie of vrienden. Iedereen is altijd erg enthousiast. Een belangrijk deel van Het bijzondere van Grensland, zijn Marc, die perfect weet wat zijn klanten nodig hebben, en de immer vriendelijke Wendy. Hopelijk is de lente snel weer daar. Patrick en Katrien
Maria
Maria
bezocht ons op 01-09-2015
Lees verder
Wil je echt ontstressen op de mooiste en meest natuurlijke naturistencamping van Belgie? Ga dan naar camping Grensland! Je vertoeft echt in een paradijsje! Op deze camping is echt alles mogelijk! De gastvrouw zorgt dat het je aan niets ontbreekt . Een geweldige fiets en wandelomgeving en een ruime campeerplek om echt tot rust te komen!!!!!
Vorige
Volgende

Vertel ons wat je van je verblijf vond op Camping Grensland. Wij horen het graag!